Bentley Magyarország Kft.

Tanácsadás

Magyarországon az állattenyésztés kiemelt és stratégiailag fontos ágazat, az utóbbi időben átalakult és átalakulóban lévő világban egyre több jel mutat arra, hogy az ellátási láncok rövidülésével, a hazai hústermékek vásárlásának ösztönzésével, valamint a minőségi húsok iránti fogyasztói igények növekedésével nagy lehetőség előtt áll a hazai állattartó szektor is.

Ezért is érkezett el az ideje, hogy az állattartó terepek szintet lépve a korszerűsítés, a technológiai fejlődés mellett tegyék le a voksukat, és olyan megoldások alkalmazásával vegyék fel a piaci versenyt, amely termelési hatékonyságuk javulását eredményezik, sőt, akár versenyelőnybe is kerülhetnek!

A Bentley Magyarország Kft. farmcsapata elkötelezett a hazai állattartással foglalkozó vállalkozások iránt. Azt valljuk, hogy csak az együttműködés, az együtt gondolkodás és az optimalizált megoldások vezethetnek sikerre. Éppen ezért minden esetben arra törekszünk, hogy meglévő és leendő ügyfeleink számára mi lehessünk azok a szakértők, akik javaslataikkal, tanácsaikkal segítik a telep produktivitását és sikerét.

Minden esetben az Ön igényeire szabjuk ajánlatunkat, miután pontosabb képet kaptunk az állattartó telep működéséről, az állomány összetételéről, valamint az állattenyésztő céljairól.

Bentley tanácsadás

Kiváló kapcsolatot ápolunk mezőgazdasági ágazatokat tömörítő szervezetekkel, felügyeleti szervekkel, tenyésztő és termelő szövetségekkel, folyamatosan monitorozzuk a szegmens számára releváns pályázati lehetőségeket, képezzük magunkat a fenntarthatóság jegyében, így komplex tudással rendelkezünk, amelyet az Ön vállalkozásának szolgálatába állítunk.

Beszélgessünk, egyeztessünk a terveiről, a lehetőségekről, a várható eredményekről, kérje ingyenes konzultációnkat telefonon, e-mailben, online egyeztetés formájában vagy személyesen!

Tegye Ön is jövőt állóvá gazdaságát!

Bentley Magyarország Kft.    8000 Székesfehérvár, Kálmos utca 2.

Vezetékes telefon: 06 22 414 100
Mobil: 06 30 625 9329
Email: iroda@bentleyinstruments.com

Bentley Magyarország Kft.
crossmenuchevron-down