Bentley Magyarország Kft.

RFID olvasók

Hordozható olvasók

Kínálatunkban szerepel a hobbiállatoknál használható kisméretű kéziolvasó és a terepi munkavégzés során, nagytestű gazdasági állatoknál is használható kézi rúdolvasó. Minden készülékünk tárolja az olvasott adatokat, melyeket kábelen – vagy megfelelő típus esetén – bluetooth kapcsolaton keresztül tölthetünk fel PC-re, ahol az adatok további felhasználása, rendezése történik. Így a kisállatos állatorvosi praxistól a nagyüzemi állattenyésztésig tudunk kézi olvasóberendezést ajánlani.

Rögzített olvasóberendezések

Állattenyésztőknek ajánljuk a Tru-Test panelolvasókat. A készülékek könnyen rögzíthetők karámra, kezelőfolyosóra stb. Az olvasó panelantennája alapján két méret érhető el: közepes juhra/kecskére/sertésre, ill. Nagy szarvasmarhára/nagyobb termetű állatokra. Az olvasóberendezés akár több antennát is képes kezelni és a megfelelő Tru-Test mérlegekkel együtt dolgozva párhuzamosan történik mérlegelés és állatazonosítás.

XRP2 letölthető termékismertető
TRU SM XRP2 EID Panel olvasó

RFID olvasók és elektronikus mérlegek kombinációja

Állatszállításkor és a napi telepirányítás során a kombinált rendszer munkaerőt, időt és ezáltal pénzt takarít meg. Az így nyert adatok könnyen rendszerezhetők és kiértékelhetők, ezáltal azonnali hasznos információkat nyújtanak akár állatszállítás, akár szaporodás-menedzsment viszonylatában.

A különböző típusú RFID olvasók és mérlegrendszereink mellé változatos, az állatok mérlegelését és kezelését biztosító termékeket is kínálunk. Bővebb információért érdeklődjön kollégáinknál.

Bentley Magyarország Kft.    8000 Székesfehérvár, Kálmos utca 2.

Vezetékes telefon: 06 22 414 100
Mobil: 06 30 625 9329
Email: iroda@bentleyinstruments.com

Bentley Magyarország Kft.
downloadcrossmenuchevron-down