Bentley Magyarország Kft.

Az innováció a siker egyik záloga!

Jól tudjuk, hogy ahogyan globálisan, úgy a hazai állattenyésztésben érdekelt cégeken is nagy a nyomás, hiszen a fejlődés, a folyamatosan megújuló technológiák alkalmazása komoly kihívás elé állítja a sertéstartó telepeket.

A Bentley Magyarország csapata éppen e telepek modernizációjában, bővítésében nyújthat Önnek is hatékony segítséget, megbízható támaszt, Önnel együtt gondolkodó partnert.

A kiegyenlített, tervezhető növekedés záloga a sertéstartás modernizációja, hiszen így lehet optimalizálni az állattartó telep működését.

Aco Funki logo

Hivatásunk, hogy a magyarországi sertéstenyésztőket világszínvonalú, csúcstechnológiai rendszerek kiépítésében segítsük, de oly módon, hogy az minden szempontból a telep sajátosságainak, igényeinek feleljen meg, valamint jövőbeni terveivel álljon összhangban.

Felkészült kollégáinkkal tervezheti meg a modernizáció folyamatát, tanácsadásunk tulajdonképpen egy konzultáció, amely során felmérjük a sertéstelep adottságait, feltérképezzük az állattenyésztő rövid- és középtávú céljait, amely irányt szabhat a fejlesztésnek. Megoldásaink garantáltan fenntarthatók, környezettudatosak és energiahatékonyak.

Számunkra az edukáció, az ismeretek megosztása és átadása is kiemelt fontossággal bír, hiszen Önnek is pontosan látnia és értenie kell, mely rendszerek épülnek és épülhetnek egymásra, milyen további potenciál rejlik a fejlesztésben, melyek azok a lépések, amelyek hosszú távon is megerősíthetik piaci pozícióját.

Sertéstechnológia tervezése

Nyisson Ön is a modern sertéstechnológiai megoldások felé, tartson lépést velünk!

Bentley Magyarország Kft.    8000 Székesfehérvár, Kálmos utca 2.

Vezetékes telefon: 06 22 414 100
Mobil: 06 30 625 9329
Email: iroda@bentleyinstruments.com

Bentley Magyarország Kft.
crossmenuchevron-down