Bentley Magyarország Kft.

Rólunk

Több évtizedes múltra tekint vissza a Bentley Magyarország Kft. működése. Kezdetben az élelmiszeripar kiszolgálására fókuszáltunk kiváló minőségű és korszerű termékeinkkel, azonban nagyon hamar reagáltunk a hazai piaci igényekre és az állattartó telepek, állattenyésztéssel foglalkozó vállalatok számára is kiépítettük szortimentünket, amelyet stabil és felkészült szervizhátterünk is támogat.

Az évek során egyre nagyobb igény mutatkozott termékpalettánk iránt, portfóliónkat tehát úgy bővítettük, hogy az egészségügyben érdekelt, a vendéglátással és a vízminőség-ellenőrzéssel foglalkozó vállalkozások előrehaladását is segíthessük.

Büszkék vagyunk rá, hogy szakmai csapatunk nem csak kiválóan képzett szakemberekből áll, de ügyfeleinkkel egy, a kölcsönösség elvén alapuló kapcsolatot ápolunk: ahogyan mi igyekszünk minden kérésüknek, kérdésüknek a lehető legrövidebb időn belül eleget tenni, tőlük is számíthatunk azokra a visszajelzésekre, amelyek a Bentley Magyarország további fejlődését segítik.

Az állattenyésztés korszerűsítését támogató rendszereink, a mindennapi munkavégzés során használt termékeken át a tenyésztőknek nyújtott tervezési folyamatokig és szerviztevékenységig széles palettánkkal igyekszünk teljes körű megoldásokat kínálni partnereinknek.

Hiszünk az állattartóra, telepre szabott fejlesztésben és fejlődésben, ezért – igény szerint – érdeklődőink számára egyedi ajánlatot készítünk.

A mögöttünk álló időszak sikerességét pedig mi sem bizonyíthatná jobban, mint hogy évről évre egyre bővül azon gyártópartnereink száma, akik kizárólagosságot adnak nekünk, hiszen ők is tudják, hogy missziónk a hazai állattenyésztés reputációjának növelése, az innovatív rendszerek és termékek meghonosítása, ezáltal a versenyképesség jelentős javítása.

Bentley Magyarország Kft.    8000 Székesfehérvár, Kálmos utca 2.

Vezetékes telefon: 06 22 414 100
Mobil: 06 30 625 9329
Email: iroda@bentleyinstruments.com

Bentley Magyarország Kft.
crossmenuchevron-down