Bentley Magyarország Kft.

Mosórobotok

Egy modern gazdaság életét jeletősen megkönnyítik a mosórobotok, amellyekkel az ólak higiénikus lemosása automatizálható. Ismerje meg a két, általunk forgalmazott típust!

ProCleaner X100 mosórobot

A ProCleaner X-sorozatot minden kétely nélkül nevezhetjük a legjobb mosórobotnak. Az eredeti ProCleaner X100 terméket 8 év alatt fejlesztettük, teszteltük és értékesítettük. Ügyfeleink a következőképpen írták le:

„hatékony és megbízható segítség mindennapi munkánkban”.

A ProCleaner X-sorozat hatékony, rugalmas és megbízható mosórobotokat foglal magában a tisztításához. A gép egyszerű felépítésű, mégis rendkívül hatékony, csúcstechnológiájú mosórobotként működik, amely a legnehezebb munkákat is képes elvégezni.

procleaner x100

A ProCleaner X-et négy kerékre építették, 67,5 cm széles és 115 cm hosszú. A mosórobotot oldalról irányíthatja állítható oldalkerékkel, amely felfut a szerelvények oldalán, és biztosítja, hogy a megfelelő irányban haladjon a gép. Ezenkívül a gép ultrahang-érzékelőkkel rendelkezik, amelyek biztosítják, hogy a gép leálljon, amikor a falhoz ér.

A ProCleaner X beprogramozható áztatási program és több különböző típusú mosások futtatására is. A gépet a meglévő magasnyomású rendszeren keresztül csatlakoztathatjuk, normál magasnyomású tömlőkkel. A gép minimum 30 liter/perc vízmennyiséget igényel.

A speciálisan kifejlesztett fúvókák biztosítják a vízmolekulák összekapcsolódását, így a vízsugár rendkívül hatékony marad – akár 5-6 méteres távolságban is.

Erőteljes fúvókák
A ProCleaner X 2 speciálisan kifejlesztett, nagy teljesítményű fúvókákkal van felszerelve, amelyek úgy vannak kialakítva, hogy a vizet nagy hatótávolságú vízsugárrá formálják.

PLC-vezérlő rendszer érintőképernyővel
A ProCleaner X könnyedén beprogramozható és elindítható a színes képernyőről az érintéses funkcióval. A felhasználói felület intuitív módon van kialakítva az egyszerű programozás és a mindennapi használat érdekében. A terminál a hajóiparból származik, és biztosítja a magas minőséget.

Többfunkciós csatlakozó
A mosórobot oldalán egy többfunkciós csatlakozó található:

  • leválasztásakor csökkenti a mosórobot nyomását;
  • használható a magasnyomású mosó hosszabbító tömlőjével együtt;
  • használható a mosórobot magasnyomású szűrőjének visszamosására.

Speciálisan kifejlesztett tömlőtekercs
Egy speciálisan kifejlesztett, kombinált tömlővel ellátott tömlőtekercs (az egyik oldalon víz és a másik oldalon az áram – 230 V) automatikusan kigurul, amikor a robot előrehalad. Amikor a robot hátrafelé halad, a tömlőt egy kar és egy automata tekercselő segítségével húzza be, ami biztosítja a tömlő szabályos feltekerését.

Mobil és könnyen tárolható
Ha a mosórobotot nem használják, a kísérőkocsi segítségével könnyen mozgatható. Ezenkívül az oldalkarok könnyen tárolhatók a robot oldalán lévő konzolokban, így azok nem foglalnak el több helyet a szükségesnél.

ProCleaner P200 mosórobot – baromfitartóknak

A ProCleaner P200 forradalmi, ha például a baromfiólak lemosásáról van szó. A piacon először létezik olyan erős, tartós mosórobot, amely megkönnyítheti a kemény kézi tisztítási munkát.

A mosórobot a mennyezetek, a végfalak és a falak lemosására összpontosít. A dinamikus, váltakozó tisztítási szög biztosítja, hogy a robot megkerülje a lejtős gerendákat és akadályokat, a beépített puffertartály pedig az optimális mosási áramlást teszi lehetővé.

A ProCleaner P200-at egyfajta „pótkocsiként” tervezték, amelyet kihajtanak, majd ezt követően a mosórobot automatikusan lemossa a falakat és a mennyezetet, és ezután speciálisan kifejlesztett tömlőtekercs használatával visszatér nyugalmi helyzetébe.

procleaner P200

A ProCleaner P200 erősen horganyzott, rozsdamentes acélból készül, és szilárd kerekekkel ellátott erős keretét durva tisztítási munkákhoz tervezték.

12 méteres vízsugár
A speciálisan kifejlesztett fúvókával, a ProCleaner P200 teljes mosásra képes akár 12 méteres távolságban is és 360 fokban, így a mennyezet, a falak, a végfalak és a padlók is könnyedén tisztíthatóak vele.

130 méteres tömlőhossz
A ProCleaner P200 akár 130 méteres tömlőhosszal is használható, például kibővített baromfiólakban.

Sebességszabályozás és dinamikus mosási szög
A sebességbeállítás és a mosási szögek biztosítják, hogy a ProCleaner P200 beprogramozható legyen a mennyezetek, falak és a végfalak leghatékonyabb lemosására mindenfajta istállóban.

Puffertartály és automatikus tömlőtekercselés
A beépített 400 literes puffertartály biztosítja az optimális áramlást, és az automatikus tömlőtekercselés azt jelenti, hogy nem kell irányítania a mosórobotját, amíg az el nem végzi a kemény munkát.

Érintőképernyő a könnyű beállításhoz
A beépített érintőképernyő megkönnyíti a ProCleaner P200 használatát és beállítását úgy, hogy az a legtöbb istállótípushoz megfelelő legyen.

Bentley Magyarország Kft.    8000 Székesfehérvár, Kálmos utca 2.

Vezetékes telefon: 06 22 414 100
Mobil: 06 30 625 9329
Email: iroda@bentleyinstruments.com

Bentley Magyarország Kft.
downloadcrossmenuchevron-down