Bentley Magyarország Kft.

NEDAP rendszerek szervizelése

NEDAP rendszerek szervizelése

Az elérhető legkorszerűbb sertés tartástechnológiát biztosítjuk partnereink számára a NEDAP csúcstechnológiás rendszerével.

Tapasztalatunk azt mutatja, hogy azok az állattartó telepek, amelyek elkezdték alkalmazni a NEDAP eszközparkját és technológiáját, teljes biztonságban érezhetik magukat, hiszen felkészült szervizcsapatunk az építési, telepítési feladatok után is készséggel áll az ügyfelek rendelkezésére.

Egy telep korszerűsítése csekély időt vesz igénybe az üzemeltetési időszakhoz képest. A NEDAP-pal Ön is évtizedekre tervezhet, ez idő alatt pedig mi maradunk megbízható és szakértő segítői.

Természetesen nem csak a garanciális időszakban, de azon túl is állunk partnereink rendelkezésére, hiszen a NEDAP is folyamatosan fejlődik, nekünk pedig az a feladatunk, hogy minden új funkcióról, igénybe vehető szolgáltatásról időben informáljuk Önt, a fejlődésben folyamatosan támogassuk.

Hogyan épül fel a Bentley Magyarország szervizszolgáltatása?

  • Már az építéstől, telepítéstől szoros kapcsolatban állunk ügyfeleinkkel, tehát a személyes kapcsolat már a kezdetektől megvan.
  • Ha a rendszer használata során bármilyen hibát, elakadást észlel, jól ismert telefonos elérhetőségeinken közvetlenül szervizes munkatársainknak jelezheti a problémát. Az esetek döntő többségében már egy telefonbeszélgetés során gyorsan és egyszerűen megoldható a felmerült probléma.
  • Ha a telefonos egyeztetés mégsem hoz megoldást, akkor az online távfelügyeleti rendszeren keresztül próbáljuk feltárni a hiba okát, így valós időben igyekszünk elhárítani a problémát.
  • Ritkán, de előfordulhat, hogy a távfelügyeleti rendszerben sem található a hiba forrása, ez esetben azonban a lehető legrövidebb időn belül, természetesen a járványügyi szabályok betartása mellett, egyeztetett időpontban érkezünk a helyszínre, ahol nem azonosítjuk és jó eséllyel el is hárítjuk a hibát.
Bentley Magyarország NEDAP szervizszolgáltatása

Szerviztevékenységünket is komplex vállalatirányítási rendszerünkben naplózzuk, így egy adott sertéstelep működésének eseménytörténetét, technikai „múltját” is nyilvántartjuk, amely szintén komoly segítséget jelent professzionális szervizünk eredményes működéséhez.

A rendelkezésre állás, a jól képzett, szakértő kollégák távolról lesznek csapatának tagjai, akik minden segítséget megadnak a hatékony és eredményes termeléshez.

Bentley Magyarország Kft.    8000 Székesfehérvár, Kálmos utca 2.

Vezetékes telefon: 06 22 414 100
Mobil: 06 30 625 9329
Email: iroda@bentleyinstruments.com

Bentley Magyarország Kft.
crossmenuchevron-down