Bentley Magyarország Kft.

Karámrendszer

A karámrendszerek tekintetében a mai modern technológiánkban már szinte mindenhol áttértek a műanyag karámfalakra. Ezen karámfalak előnyei között szerepel, hogy ugyanazt a stabilitást érhetjük el, mint egy fából készült elválasztó fallal, mégis a műanyag karámfal tisztítása és fertőtlenítése jóval egyszerűbb, valamint alaposabb. Az ACO FUNKI műanyag karámelemeit ajánljuk a fiaztatótól a malacnevelőn át egészen a hizlaldáig, a sertéstartás és tenyésztés összes állomásához igény szerinti méretekben.

Aco Funki logo

Műanyag panel karámelemek

A PVC karámfal profilfalakra és a sertésistálló bármely falszerkezetére alkalmas. A PVC karámfal 35 vagy 40 mm vastagságú és cikk-cakk lamellákkal rendelkezik, amelyek nagyfokú stabilitást biztosítanak a normál panelosztás mellett.

A PVC karámfal tartós, ólommentes PVC-ből készül. A felső élre ragasztott gumiszalagnak köszönhetően a PVC karámfal elemei szorosan illeszkednek egymáshoz. A karámfalak felszerelése egyszerű a „smart click” rendszernek köszönhetően.

A „PROFF LINE STEEL” U-profilokat 35 és 40 mm-es PVC karámfalakhoz tervezték. Az U-profilok tartós rozsdamentes acélból készülnek, és befelé ívelt élekkel rendelkeznek, ami további stabilitást biztosít, ezzel együtt minimálisra csökkenti a trágya behatolásának kockázatát.

Műanyag panel karámelemekMűanyag panelekMűanyag karámelemek
Funki FlexMűanyag karámelemek Funki FlexMűanyag panel karámelemek választéka
Műanyag panel profilelemek karámhoz

Funki Fiber karámelemek

Mi lenne, ha azt mondanánk Önnek, hogy a csúcsminőségű PVC karámfalak felett is van még egy ajánlatunk? Egy olyan technológia, ami amellet,t hogy vékonyabb, még erősebb is és még a tisztíthatósága is professzionálisabb.

Ez a karámelemünk a Funki Fiber. A FUNKI FIBER az újonnan kifejlesztett karámelemünk a malacnevelők, a hizlaldák és fiaztatók számára egyaránt. A berendezés lényege egy 10 mm vastag, masszív, kompakt panel, amely vastagsága ellenére rendkívül erős és tartós anyag.

A teljes konstrukció támasztóoszlopok nélküli kompakt panelekből áll, és mellőzi PVC karámfalaknál használatos összekötőelemeket, adaptereket. Segít csökkenteni a trágya felhalmozódását a nehezen hozzáférhető helyeken.

  • PVC lemezprofilok helyett 10 mm-es masszív, kompakt karámelemek
  • Teljesen zárt rendszer, minden cső PVC dugóval végződik
  • Nincsenek eldugott helyek, ahol a trágya felhalmozódhat
  • Minden szempontból egy komplett rendszer, ahol minden végzárt
  • Nincs üreg, csak sima felületek, hosszú élettartam
Funki Fiber kompakt karámelemekFunki Fiber 10 mmkompakt karámelemek
Funki Fiber karámelemekFunki Fiber: jobb a PVC-nél

Bentley Magyarország Kft.    8000 Székesfehérvár, Kálmos utca 2.

Vezetékes telefon: 06 22 414 100
Mobil: 06 30 625 9329
Email: iroda@bentleyinstruments.com

Bentley Magyarország Kft.
crossmenuchevron-down